Tankkaarten

Tankaart

Gabriels tankkaart

De tankkaart van Gabriëls is niet alleen de vlotste manier om in heel België aan alle stations van Gabriëls, Power en Octa+ brandstof te tanken, ze is ook de voordeligste. U ontvangt immers permanent korting op de officiële brandstofprijs.

  

Beschikt u over een groot wagenpark? Vraag meerdere tankkaarten aan, zodat ook uw medewerkers voordelig tanken. U kunt de gegevens van elke kaart afzonderlijk opvragen en elke maand krijgt u een factuur met daarop een gedetailleerd overzicht van de gedane transacties.

Meer resultaten van tankkaart bedrijven in Vlaanderen

Tankkaart- en voertuigvolgsystemen voor Belgische bedrijven.

Belgische tankkaarten bieden een reeks tankkaarten voor bedrijven in België. We bieden ook extra besparingen met Kinsis, het volgsysteem voor voertuigen.

Gratis VAB tankaart.

Tank je bij Q8 of Esso, dan profiteer je al van een korting van gemiddeld 11 cent per liter op de officiële prijs. De officiële prijs is de maximale prijs waarvoor brandstof mag verkocht worden in België. Maar het kan nog goedkoper! Want met de gratis VAB-Tankkaart krijg je bij Q8 en Esso nog 2 cent extra korting op de pompprijs in België.Dat is de prijs die zichtbaar is op de borden bij de pomp. Zo bespaar je dus op elke liter gemiddeld 13 cent. Per jaar kan dat een aardige som opleveren.

Total tankkaarten.

Als houder van een gepersonaliseerde Total tankkaart heeft u meteen toegang tot meer dan 530 tankstations in België en één van de beste tankstation-netwerken in Europa. Kwaliteit en service zijn een prioriteit voor Total, en wij begrijpen het belang van mobiliteit voor zelfstandigen en ondernemingen.

Dats 24 – Slim tanken.

Slim tanken bij DATS 24 is tanken voor lage prijzen in een tankstation bij u in de buurt. Bovendien kunt u kiezen voor zowel traditionele als milieuvriendelijke brandstoffen. Telkens aan hoge kwaliteit.

De Voordelen van de LUKOIL tankkaart.
Met 260 LUKOIL tankstations in de Benelux en 410 partner-stations is er altijd wel een tankstation in de buurt waar u met uw LUKOIL Benelux tankkaart terecht kunt. Kiest u voor de Belgische LUKOIL tankkaart dan heeft u toegang tot een netwerk van 450 stations. Naast onze 185 LUKOIL stations in België kunt u dan ook met uw LUKOIL tankkaart tanken in de stations van OCTA+ en Power.

Avia Tankkaart.

Uw AVIA tankkaart is persoonlijk. Dankzij uw unieke geheime code, is uw kaart veilig bij verlies of diefstal.  U kan in meer dan 400 tankstations  in België terecht. De AVIA tankkaart wordt ook aanvaard bij Power en OCTA+ stations.

AUTODOC.BE