Tankkaarten

Tankaart

De Gabriëls tankkaart: exclusief voor zelfstandigen

Voordelig tanken met de Gabriëls tankkaart voor zelfstandigen: het kan! Deze keten zorgt ervoor dat je in de buurt steeds de beste prijs voor je tankbeurt krijgt.

Shell Tankkaart voor zelfstandigen? Geniet van een brede dienstverlening

De Shell tankkaart zelfstandigen is zeker een te overwegen keuze. Je kan beroep doen op een ruim Europees netwerk,en je configureert de Euroshell Card volledig naar eigen keuze. Met een Shell tankkaart kan je je kosten bovendien gevoelig verlagen.

Waarom zou je kiezen voor de Network Fuel Card voor zelfstandigen? Hiervoor zijn tal van redenen op te sommen. Het motto van het huis is niets voor niets ‘tijd is de motor naar succes’. Met de Network Fuel Card kies je voor het gebruiksgemak en het comfort van de kwaliteit van het grootste tankstationnetwerk. De kaart biedt je de garantie om steeds een tankstation in de buurt te vinden, om het even waar je bent.

Wat zijn de voordelen van de Avia tankkaart voor zelfstandigen? Dat zijn er behoorlijk wat, zo blijkt uit een nader onderzoek… Niets zo gemakkelijk als er eentje aanvragen, en dankzij de samenwerking met de partners Power en Octa+ kan je in meer dan 400 tankstations terecht, dit zowel particulieren als zelfstandigen.

Een DATS tankkaart voor zelfstandigen is de perfecte keuze voor wie met de bedrijfswagen(s), bestelwagens en/of vrachtwagen vaak de baan op moet. Momenteel kan je al in een 120-tal tankstations van DATS tanken, en dit netwerk blijft maar groeien.

De keuze voor een DKV-tankkaart voor zelfstandigen

Een DKV-tankkaart voor zelfstandigen heeft niets dan voordelen. Heb je nog geen tankkaart? Dan moet je toch eens overwegen om te kiezen voor een DKV-tankkaart voor zelfstandigen. Je zal zeker niet de eerste zijn, want intussen zijn al ruim 120.000 tevreden klanten je voorgegaan! Ze doen dat niet zomaar, want deze kaart biedt je toegang tot een brede waaier aan diensten.

Waarom een Total tankkaart voor zelfstandigen?

Kies voor de Total tankkaart voor zelfstandigen! Als zelfstandige moet je doorgaans vaak de weg op. Dat betekent dus ook geregeld tanken, en er zijn tal van voordelen aan een tankkaart. Met een “Total tankkaart zelfstandige” zit je sowieso goed, want je vindt deze tankstations overal.

Tankkaarten: multimerken vs. merkgebonden

AUTODOC.BE